Meklēt
Aizvēr meklēšanu

Raksti

Šeit vari palasīt interesantus rakstus par augiem, mūsu produktiem un daudzko citu par dabas labumiem
Astrida

Ugunspuķes sakne

Ugunspuķe ir viens no mūsu iecienītākajem augiem. Gatavojam fermentētu ugunspuķes lapu tēju, izmēģinājām ugunspuķes ziedus vārīt sīrupā. Ar fermentētajām ugunspuķes lapām un dažādiem ziediem gatavojam tēju maisījumu. Jau kādu laiku, agri pavasaros, ievācam ugunspuķes jaunos dzinumu no kuriem tapa pulveris.

Lasīt rakstu
Astrida

Ziedputekšņi medū

Ziedputekšņus ievāc pavasarī, jo tas ir laiks, kad daba mostas un ar savu spēku var palīdzēt cilvēkiem atgūties pēc ziemas. Ziedputekšņu savienojums ar medu, ir lielisks palīgs imūnsistēmas spēcināšanai, vispārēja veselības stāvokļa uzlabošanai un nostiprināšanai. 

Lasīt rakstu
Astrida

Apse

Apse ir unikāls augs un šajā pavasarī par to pētījām padziļināti, jo pavisam neplānoti izdevās ievākt pumpurus un mizu. Papildināsim vēl arī ar lapām. Tā notiek diezgan bieži – plāno un vāc vienu augu, bet, kad turpat tuvumā ir vēl kāds augs par kuru nav ne domāts, ne cerēts ievākt, cilvēks ņem arī to.

Lasīt rakstu

Mēs izmantojam sīkdatnes lai uzlabotu Tavu pieredzi mūsu mājaslapā. Turpinot izmantot mūsu mājaslapu Tu piekrīti sīkdatnēm. Uzzināt vairāk